Ujemi val

by Le serpentine

/
 • Streaming + Download

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Original CD with 12 page booklet

  Includes unlimited streaming of Ujemi val via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days

    €5 EUR or more 

   

1.
02:53
2.
02:52
3.
03:06
4.
03:45
5.
03:22
6.
03:53
7.
04:41
8.
04:08
9.
03:07
10.
02:15
11.
04:14
12.
04:56

about

Tjaša Teropšič (vokal)
Žiga Jokić (kitara/backvokal)
Grga Jokić (bas kitara)
Anže Kern (bobni)

Glasba in aranžmaji: Le serpentine
Snemanje in zvočna produkcija: Staš Hrenič
Besedila pesmi: Žiga Jokić
Posebni gost: Leon Slabe (trobenta v Le spim)
Design ovitka: Žiga Jokić
Izdajatelj: Le serpentine (samozaložba)

credits

released September 1, 2015

Vse pravice pridržane.

tags

license

all rights reserved

about

Le Serpentine Kranj, Slovenia

Le Serpentine so razmeroma nov kranjski band. Avtorska glasba s slovenskimi besedili preoblečena v slog, ki je najbolj zaznamoval 90ta leta, podkrepljen z močnim ženskim vokalom, je tisto kar skupino meče iz povprečja. Na koncertih vedno poskrbijo za video vizualizacijo svojih pesmi preko starih katodnih televizorjev, ki so nepogrešljiv del njihovega odrskega arzenala. ... more

contact / help

Contact Le Serpentine

Streaming and
Download help

Track Name: Adijo
Gremo, gremo skupi / več nas je, izlet bo lepši / Ne grejo, grejo z nami iščejo na drugi strani / Nisi z mano na tej strani / se sekajo poti, adijo Iščejo na drugi strani / se sekajo poti, adijo.
Track Name: Konkreten
Ko rastejo, ne zrastejo / ne grejo naprej / obstanejo / Rastejo, zrastejo / ne grejo naprej / obstanejo / Jest se prebujam / nič ne zamujam / Ko gledajo, ne vidijo / ne vidijo bistva / spregledajo / Gledajo, vidijo / ne vidijo bistva / spregledajo / Jest se prebujam / nič ne zamujam.
Track Name: Izklop
Kako lepo je, ko vse izklopim / in povezave mrtve so / Ni omrežja / ni baterije / ni zvonenja / tišina je / Končno mir je, obsesije ni / več ne iščem te v temi / Vse kar rabim ob meni je / rabim tvoje dihanje / Naprave zaspijo, mi vstajamo / nazaj ne prižgimo / uživajmo / Kakor da sami se bojimo / da nekoč ne obstajamo / Končno mir je, obsesije ni / več ne iščem te v temi / Vse kar rabim ob meni je / rabim tvoje dihanje.
Track Name: Summer rain
There’s a rain on a winter day / A clear picture of summer / When you are low I prefer you go / Why not try to climb high / You could tell and took it well / There is no place now / There’s a summer rain on a winter day / There’s a summer rain / Find your taste don’t make a waste / while you’re walking on a blue sky / When you know that you are slow / Why not try the fast line / There’s a summer rain on a winter day / There’s a summer rain.
Track Name: Tekačica
Sanjej, sanjej, sanjej zdej / Na oblaku plavaš ti / Kličem, kličem, kličem te / a moj glas te ne zbudi / Tečeš, tečeš, tečeš ti / jest te kličem / jebe se ti.
Track Name: Kam grejo?
Gor / Jest gledam gor / gledam v nebo / Oni letajo / črte rišejo / Kam grejo? Čez hribe / in morja / skoz oblake.
Track Name: Pero
Dons pržgala sem TV, da vidim kaj se gor vrti / In ko vidim, da gor nč ni, tam pojaviš se prav ti / In ko listam vsebino, sami praški in smeti / S svojo znano melodijo, spet opereš glavo mi / Perem, perem, perem glavo / Nardim vse, da hočeš me / Boš še? Kup me, ne ustav se / Brez mene se naprej ne gre / V trgovin mi daš kupone, tam na štantih pa bombone / Pošiljaš mi zdaj kataloge, prazniš svoje si zaloge / Tud če sploh več nočem te, nardiš vse, da hočem te / Spereš glavo znova mi, kupujmo vsi brez vseh skrbi / Perem, perem, perem glavo / Nardim vse, da hočeš me / Boš še? Kup me, ne ustav se / Brez mene se naprej ne gre.
Track Name: Le spim
S polno glavo zaspim / Obrisi odmevi spomin / In pojaviš se ti / Zdaj pred mano stojiš / Vse to kar govoriš, kot da slišala sem / In spet lahko ponoviš, če je to vse kar znaš / Ko jest spim, tu si / In budna, te ni / Kje si? / Ne vidm te / Zmer ti se zbudiš, kadar sanjam in spim / V transu se ne zbudim / Ko sem s tabo, letim / Ko pa spet se zbudim, kot da nič več ne vem / Ostane grenki obris / Izgine, pride in gre / Ko jest spim, tu si / In budna, te ni / Kje si? / Ne vidm te.
Track Name: Bolero
A že greš? / Kam hitiš? / Kje gori zdej? / Bod še mal, bod še mal, bod še mal tle / Se mudi / Vse stoji / Ne moreš mimo / Vse na mir stoji in misli ti gorijo / Pozen tu in pozen tja in ni več časa / Lovijo te, lovijo te, lovijo dnevi / A že greš? / Kam hitiš? / Kje gori zdej? / Bod še mal, bod še mal, bod še mal tle / Bod še mal tle, umir se, ostan še.
Track Name: Ujemi val
Ujemi val na sončn’ dan / ujemi val na sončn’ dan / in vozi ga, se ne konča / Ujemi val v ritmu zdej / ujemi val v ritmu zdej / in ko si dol, glej navzgor / Ujemi val ne glej nazaj / ujemi val ne glej nazaj / pred tabo je / ne ustavi se / Lovimo val skupej zdej / Lovimo val skupej zdej / Mi sanjamo / vanj tonemo / Vozi ga / ujemi ga / se ne konča / Furej zdej / ko padeš, vstan / glej naprej / Ujemi val na sončn’ dan / ujemi val na sončn’ dan / in vozi ga, se ne konča / Ujemi val v ritmu zdej / ujemi val v ritmu zdej / in ko si dol, glej navzgor / Vozi ga / ujemi ga / se ne konča / Furej zdej / ko padeš vstan / glej naprej.
Track Name: Fen
Spet je zapihal veter, ki nosi čudno voljo / Greje me, ko on piha / Razpoloženje niha / Pihne me zelo / In je toplo / Le kaj je to? / Naj piha zdaj ta veter / Da ujamem ga v vrečo / Odnesem v daljnje kraje / Odpihnem to nesrečo / Pihne me zelo / In je toplo / Le kaj je to?